Karadeniz Ereğli

"HAK YEMEM, HAKKIMI YEDİRMEM"

CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkan adaylarından Neriman Posbıyık, ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında, kongrenin iptal edilmesini “Anti demokratik bir tutumla son anda bütün hazırlıklarımız tamamlanmış salonumuz gelin gibi süslenmiş delegelerimizi kongreyi bekliyor ama bir anda aman Allah'ım beni aradılar kongre iptal edildi.

KAZI ÇALIŞMALARI, DÜNYA ÇAPINDA SES GETİRİYOR.

Kdz. Ereğli İnönü Mağarası'nda yürütülen kazı çalışmalarına katılan Harvard Üniversitesi Öğretim Üyesi Benjamin Arburkcle, "Burada yaptığımız araştırmalar bize bölge için çok heyecan verici yeni keşiflerin başlangıcı olacak. Tarih öncesi dönemlerin nasıl olduğunu bütün dünya bizimle birlikte izleyecek" dedi.

GMİS, TÜRK-METAL SENDİKASINI ZİYARET ETTİ

GMİS Heyeti, Türk-Metal Sendikası’nın 29 Haziran 2019 tarihinde yapılan 16’ncı Olağan genel Kurulunda yeniden Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Odabaş’ı kutladı ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

KAYITLAR BAŞLADI, 26 TEMMUZ SON GÜN!

Zonguldak’ın Ereğli Belediyesince gerçekleştirilecek “25. Sünnet Şöleni” ile ilgili kayıtların başladığı bildirildi.

DEMİRTAŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın kayınvalidesi, eşi Işıl Demirtaş’ın annesi Huriye Köroğlu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

MÜSİAD, GÜÇBİR JENERATÖR FABRİKASINI İNCELEDİ

MÜSİAD Karadeniz Ereğli Başkanı Abdulkadir Çınar ve yönetimi MÜSİAD üyelerinden Güçbir Jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Aytaç Karakaya’yı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

FESTİVALE HERKES DAVETLİ.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde, 5-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek, “21. Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali” programının netleştiği bildirildi.

HAFTA SONU SINAV VAR, SESSİZLİK LÜTFEN!

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Hafta sonu yapılacak olan Yüksek Öğretim Sınavı’na girecek adaylara başarı diledi. Başkan Posbıyık “Halkımızı adayların dikkatini dağıtacak uygulamalardan kaçınmaya davet ediyorum” dedi.

HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

Kdz. Ereğli Belediyesi Meclisi’nin Haziran ayı toplantısı Belediye Başkanı Halil Posbıyık başkanlığında yapıldı.

BAŞKAN POSBIYIK, FESTİVAL SANATÇILARINI AÇIKLADI.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 21.Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’ne katılacak sanatçıları açıkladı. 5 Temmuz akşamı Gülşen ve Volkan Konak, 6 Temmuz akşamı Hadise ve Murat Boz, 7 Temmuz akşamı Koray Avcı ve Yıldız Tilbe sahne alacak.

ERDEMİR İLKOKULU 312 MEZUN DAHA VERDİ

Erdemir İlkokulu Mezuniyet töreni Gençlik Spor Merkezinde yapıldı. Okul Müdürü Yaşar Ciğer, mezun olan 312 öğrenciye eğitim hayatlarında başarılar diledi.

ERDEMİR'İN 19 MAYIS MESAJI..

ERDEMİR'İN 19 MAYIS MESAJI...

İLÇE GENÇLİKTEN, 19 MAYIS ZİYARETLERİ.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş, protokol ziyaretlerinde bulundu.

HALKINI KUCAKLAYAN İFTAR YEMEĞİ.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Belde Belediyesince, halka açık iftar etkinliği düzenlendi.

BAYAN POSBIYIK, ANNELER GÜNÜNDE İFTAR VERDİ.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık, seçim döneminde birlikte çalıştığı 31 mahalleyi temsilen kadınlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.